Dijara: Još malo strpljenja

0

Kad trener Partizana Goran Stevanović ukaže priliku Dijari, on na terenu deluje kao da mu nedostaje motivacije, možda je malo više truda uložio u meču sa ekipom BSK.

 

Srećom po crno-bele, Brazilac Kleo je preuzeo Dijarinu ulogu, a Senegalac uverava da je pitanje trenutka i dana kad će i on proraditi.

Dijara je poslednji gol postigao pre četiri meseca, 6. decembra protiv OFK Beograda u Humskoj 1. Od tada je prošlo tačno 650 minuta.

"Obećavam, biće sve u redu. Znam da navijači mnogo više očekuju od mene, a i ja sam navikao na znatno bolje i efikasnije igre. Ubeđen sam da je potrebno samo jednom da pogodim mrežu i sve će krenuti kako bi trebalo", poručuje Dijara.

 
Ima onih koji sumnjaju da je u pitanju manjak motiva jer je Dijara letos želeo da ode u inostranstvo, a u januaru već bio jednom nogom u Turskoj.

 

"Tužan sam ako ljudi misle da je tako. Mnogo sam dao Partizanu za ove dve i po godine, imam valjda pravo na loše trenutke. Dajem sve od sebe na treninzima i kad dobijem šansu od trenera. Sačekajte malo, nisam zaboravio da dajem golove, vrlo brzo će sve doći na svoje".

Prenosimo Dijari da navijači Partizana od njega traže samo gol u derbiju, a da na ostalim utakmicama može i da "posti".

 

"Nema problema. Zvezdi redovno tresem mrežu, biće tako i na narednoj utakmici. Pobedićemo ih i postati treći put zaredom šampioni Srbije", kroz osmeh će Dijara.

 

Zvezda ima prednost od dva boda u odnosu na Partizan, a do kraja domaćeg šampionata ostalo je da se odigra još devet kola. Večiti derbi, koji bi mogao da odluči pitanje šampiona Srbije trebalo bi da se igra 8. aprila na stadionu Partizana. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here