Dijasporcu metak u srce

0

Psovke izazvale tragediju: Policija obavlja uviđaj
 

Kako "Vesti" saznaju, juče oko 11 i 15 sati u blizini kafane 79 u Ranutovcu kod Vranja, sudarili su se reno klio, francuskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Ljubiša N. i jugo florida, registarskih oznaka iz Vranja, kojim je upravljao Srđan A. Šteta prilikom udesa je bila vrlo mala, manja od 1.000 dinara, odnosno oko devet evra.

 

Povratnik iz Francuske

Ubijeni Ljubiša N. iz Oraovice kod Leskovca je vlasnik firme u ovom mestu. Vraćao se poslovno iz Vranja kući. On je dugo vremena radio u Francuskoj, a onda odlučio da se vrati iz dijaspore u rodni kraj. Po povratku je rešio da se bavi privatnim poslom u svom selu i otvorio firmu.
 

Nakon sudara počela je žestoka svađa, začinjena psovkama, tokom koje je Srđan A. koji je u vozilu bio sa suprugom i dvoje dece, izašao iz automobila i iz pištolja pucao direktno u nesrećnog dijasporca. Onda je bacio pištolj i sačekao policiju.

Kako "Vesti" nezvanično saznaju u policiji, Srđan A. bio je "kratkog fitilja", pošto je nezaposlen i sa porodicom živeo u teškom materijalnom stanju.

– Radi se o čoveku koji slabo čuje i nerazgovetno priča. Morate da ga pažljivo slušate kako biste ga razumeli. Slovi za vrlo nervoznu osobu i lako dolazi u konflikt. Iz sela je krenuo za Vranje, gde je poveo decu kod lekara. Lekari iz bolnice u Vladičinom Hanu uputili su ih za Vranje, što je pretpostavljamo još više pojačalo nervozu. Kada smo došli na mesto ubistva, Srđan je stajao pored automobila bled, žut u licu i zureći u jednu tačku. Delovao je izbezumljeno. Njegova žena je doživela stres i nije mogla da dođe sebi dok su deca plakala. Kako smo do sada videli, Ljubiša je ubijen sa jednim metkom koji ga je pogodio u srce i izdahnuo je odmah – kažu za "Vesti" izvori iz istrage.

Kako saznajemo ubica je posedovao dozvolu za nošenje oružja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here