Đoković: Ne radim više sa Martinom

0

 

Američki teniski stručnjak, priključio se Đokovićevom timu u avgustu prošle godine, najpre zbog usavršavanja igre na mreži. Srpski as, kako prenosi štampa, smatra da mu je rad sa dvojicom trenera suviše komplikovan.

 

"Ubuduće više neću raditi sa Martinom. Morao sam da se odlučim za jednog trenera i to će biti Marjan Vajda", rekao je Đoković.

 

"Pokušao sam sa dva trenera i nije mi uspelo. Kada imaš dva trenera uvek ćeš imati problema. Postalo je previše komplikovano. On i Vajda se nisu dobro razumeli. Na kraju sistem jednostavno nije funkcionisao i rastali smo se kao dobri prijatelji, bez imalo ljutnje. Život ide dalje. Sada sam ostao na Vajdi i nadamo se da će uskoro doći i neki veliki uspeh", rekao je Novak i dodao:

 

"Tod je fantastična osoba, koji je svoje ogromno iskustvo neštedimice podelio sa mnom i zbog toga ne žalim što smo sarađivali. Martin je pokušavao da promeni moj pokret pri servisu, ali ja jednostavno još nisam spreman za to. Bilo je previše komplikovano i sada sam se vratio na moj stari servis. Pored toga, njegova integracija u moj tim nije bila onakva kakvu sam želeo, tako da je rastanak bio neminovan. Todu je bilo teško da pojmi ko sam i šta sam i kako volim da radim", objasnio je Đoković.

 

Srpski teniser ove nedelje učestvuje na turniru Masters serije u Monte Karlu, gde je kao prvi nosilac u prvom kolu slobodan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here