Najbolji teniser sveta Novak Đoković sa porodicom provodi dane samoizolacije, a na društvenim mrežama je objavio kako izgledaju momenti sa suprugom Jelenom i decom Tarom i Stefanom.

On je objavio i molitvu sa Ostroga, koja dovoljno govori o aktuelnom trenutku borbe protiv koronavirusa, a sve to izazvalo je reakciju brojnih evropskih medija.

Mnogi su preneli poruku Đokovića, koji je sa porodicom proveo vreme u samoizolaciji, što je privuklo pažnju medija iz Španije, Engleske, Nemačke.

Ono što se posebno ističe jeste poruka Novaka, ali i srpskih lekara, za koju su, zahvaljujući Novaku upoznati u celom svetu. 

View this post on Instagram

??❤️ #stayhome

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Španski As podsetio je da je Rafael Nadal poslao poruku svetu nedavno, a da je sada to učinio i Nole iz svog doma u Beogradu, u društvu najmilijih, supruge i dece.

Britanski Metro je poseban akcenat stavio na Novakovu objavu koja je saopštena na srpskom, fotografijom na kojoj lekari mole sve da ne rizikuju zarazu kako bi i njima olakšali posao, samim tim, sačuvaće se veći broj života.

Lekip je objavio Noletovu poruku da smo svi zajedno i jedno u borbi protiv virusa, a Sportmax.tv prenosi i deo koji se tiče poruke da budemo pažljiviji prema planeti Zemlji, prirodi i sopstvenim životima kada sve ovo prođe.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here