Sve je spremno za teniski spektakl u Beogradu “Adria Tour” koji organizuje Novak Đoković.

Tako je počela prodaja ulaznica, a preduzimaju se i sve potrebne mere kako bi turnir protekao u najboljem redu.

Bezbednost posetilaca i ucesnika dogadaja je prioritet svih na “Adria Tour” dogadaju.

– Mi kao organizatori najviše od svega brinemo i vodimo računa o bezbednosti, bez obzira na to što su trendovi takvi da se svaki dan smanjuje broj obolelih od korona virusa. Ne želimo da se bilo ko oseća nebezbedno kada dođe na događaj. Zbog toga svaki gledalac ce na ulazu dobiti zaštitnu masku, dezinfikaciona sredstva će biti rasporedena svuda po centru, i takodhe pre početka i posle završetka svakog sportskog dogadaja vršice se dezinfekcija celog centra – ističe Đorđe Đoković, direktor turnira.

U petak je obezbeden celodnevni program, koji počinje od 12 sati sa ženskim finalom TŠ Tour-a, posle čega na red dolazi muško finale, čiji pobednik stiče pravo igranja na “Adria Tour”.

Od 16 sati po rasporedu su druga iznenajdenja i zanimljvosti za publiku, u čemu će centralno mesto imati Novak Đoković.

U subotu se igraju mečevi u dva termina, baš kao i u nedelju, a najbolji teniser sveta, pod uslovom da stigne do finala, bice učesnik u svakom od njih.

– Očekujemo jedan veliki i sjajan spektakl od petka do nedelje, koji ce se prenositi u regionu na Sportklubu, dok ce slika sa TC Novak ići još u preko 100 zemalja sveta. Ponosni smo na to što smo obezbedili jedan ovakav dogadaj, iako nije bilo nimalo lako sve organizovati u roku od par nedelja koliko smo imali na raspolaganju – rekao je Ðoković i dodao da je izazov bilo i obezbedivanje dolaska velikih teniskih imena, ali je tu Novak odradio veliki posao.

– Sa druge strane, želim da napomenem da igrači dolaze besplatno i svi su se odrekli nagradnih fondova u korist humanitarnih organizacija po svom izboru. Svesni su koliko je pomoć širom sveta potrebna. To su sve sjajni momci i njima je bilo sasvim dovoljan argument to što se neko kao što je Novak angažovao za tako veliki dogadaj.

Đoković veruje da turniri u okviru “Adria Tour” opravdati očekivanja publike i sportske javnosti, kako u Beogradu, tako i u ostalim gradovima širom regiona.

– Celokupna ideja o “Adria Tour” je izvanredna, posebno u trenucima kada nema sportskih dogadaja. Drago nam je što cemo biti prvi, ili medu prvim sportskim dogadajima na svetu sa publikom, cime cemo da otvorimo sportski svet – zaključio je Đoković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here