Prodaja ulaznica za regionalni teniski spektakl “Adria Tour” počinje danas u 12 sati, i to, po više nego povoljnim cenama. 

Prodaja će se vrši preko sajta www.tickets.rs kao i prodajnih mesta Ticket Vision-a, a cene su više nego popularne.

Tako će svako ko u Beogradu želi da na delu vidi najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića morati da izdvoji 600 dinara, koliko košta karta za dnevni termin za subotu ili nedelju, odnosno za celodnevni program u petak, dok je večernji program tek nešto skuplji – 800 dinara.

Odluku o povoljnoj ceni ulaznica doneo je organizacioni tim “Adria Tour” događaja, na čelu sa direktorom Đorđem Đokovićem, pre svega kako bi omogucio ljudima koji iskreno vole sport da budu u prilici da uživaju u jednom ovakvom turniru.

– Odluka za cene nije bila laka jer smo morali mnogo toga da uzmemo u obzir, a naročito tešku situaciju zbog koronavirusa. S obzirom na to da je ovo humanitarni događaj i da sredstva idu u dobrotvorne svrhe, kao što su programi ranog razvoja naše dece koje sprovodi fondacija Novak Đoković, izabrali smo da ponudimo povoljne cene – rekao je Ðorđe Ðoković.

Kako kaže, vodili su se time da četvoročlana porodica može da priušti dolazak na turnir i da uživa u partijama nekih od najboljih tenisera na svetu, kao što su Novak, Dominik Tim, Aleksander Zverev, Grigor Dimitrov, srpksi asovi Viktor Troicki, Dušan Lajović, Filip Krajinović…

– Ukupno ih je sedmorica, dok ce osmi ucesnik beogradskog izdanja “Adria Tour” to mesto steći kroz TŠ Tour koji se igra u nedelji pre – ističe Ðoković.

1 COMMENT

  1. Некада смо имали фондацију капетана Драгана који је бранио Србе од Хрвата.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here