Srbin nije uspeo da se plasira u polufinale završnog Mastersa u Londonu.

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković nij uspeo da se plasira u polufinale završnog Mastersa u Londonu. Srbin je završio učešće već u grupi posle poraza od Rodžera Federera u meču 3. kola i tako izgubio  sve šanse da se izbori za prvo mesto na ATP listi na kraju sezone, na njemu će 2019. dočekati Rafael Nadal.

Nije se štedeo Đoković posle loše partije protiv Švajcarca.

– Blago rečeno, katastrofa sa moje strane. I igra i osećaj na terenu. Žao mi je što sam ovako završio sezonu, znam da mogu mnogo bolje. Čestitke Federeru koji je fantastično servirao ceo meč. Igrao je bolje – izjavio je Đoković srpskim medijima posle meča.

Porazom od Federera Đoković je završio sezonu u ATP. Preostaje mu još učešće sa reprezentacijom na Dejvis kupu. O sezoni iza sebe Novak je rekao:

– Teško je sad u ovom ambijentu i sa ovom energijom povući crtu i reći kakva je sezona bila. Bilo je izuzetno dobrih turnira poput Vimbldona i Australijan opena, dve najveće titule. Još je vruća glava. Sledi Dejvis kup sledeće nedelje i nadam se boljim igrama tamo. Nisam dugo igrao za reprezentaciju i radujem se tom timskom duhu. Mi smo svi jako dobri prijatelji. Novi je format. Ovim ranim ispadanjem dajem sebi dovoljno vremena da se spremim i nadam se najboljem – podvukao je Đoković.

 

1 COMMENT

  1. Bolje napusti tenis…bruka je tvoj neprofesionalni odnis prema njemu sada.
    Evidentno da ne treniras,sprovodis sulude dijete bez unosa proteina a rezultat je u nejakim udarcima.Povuci se dok di sampion

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here