Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Beograd i sa porodicom posetio “Muzej iluzija”.

U društvu supruge Jelene, sina Stefana i ćerkice Tare, Đoković je uživao u ponudi muzeja, a sve u sklopu promocije magazina “Original”, koji obeležava pet godina postojanja.

Beograđani će moći da obiđu više gradskih zona kako bi se što bolje proveli ovog vikenda, pa će im biti besplatan ulaz u Muzej savremene umetnosti, Muzej Ive Andrića i Muzej Jovana Cvijića, kao i za jednu vođenu izložbu u “Institutu Servantes”.

Snižene cene će biti za kurseve italijanskog jezika u “Italijanskom kulturnom centru”, dok će snižene cene ulaznica biti za Muzej čokolade i Muzej iluzija.

U ovom potonjem, Novak je bio sa porodicom i dobro se proveo fotografišući se pored slike srpskog naučnika Nikole Tesle, a onda i uz iluziju gde se može videti kako je njegova supruga za tili čas postala krupnija od njega.

Uz besplatne ulaznice za pojedine muzeje, magazin koji radi u sklopu “Fondacije Novak Đoković”, poručuje da će popusta biti i u brojnim restoranima i prodavnicama, tvrdeći da “Beograd postaje Original grad”.

Iz Beograda će otputovati u Beč, gde će krajem meseca posle 13 godina učestvovati na turniru u tom gradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here