Košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja pripreme za Svetski šampionat u Kini, a u drugoj pripremnoj utakmici, rival će biti selekcija Finske.

 

Meč se igra u sredu, 7. avgusta u 21 sat u “Kristalnoj dvorani” u Zrenjaninu, a sve ulaznice za ovaj duel su rasprodate.

– Kad god imamo priliku, sa velikim zadovoljstvom, pripremne utakmice igramo van Beograda. Ovaj put na red je došao Zrenjanin i činjenica da su sve ulaznice rasprodate i da vlada veliko interesovanje za utakmicu sa Finskom, čini nas posebno radosnim. Drago mi je što će reprezentacija posle dužeg vremena igrati u Zrenjaninu i verujem da ćemo se na pravi način odužiti ljubiteljima košarke koji će doći da nas podrže – kaže selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević.

Posle meča u Zrenjaninu, ekipa se vraća u Beograd gde će u subotu od 21 sat protiv Litvanije u „Štark areni” imati oproštaj od srpske publike. Protiv istog tima, izabranici Aleksandra Đorđevića igraće 12. avgusta u Kaunasu. Posle toga Srbija će od 16. do 18. avgusta igrati na Akropolis kupu, a rivali će im biti Grčka, Italija i Turska.

Košarkaši Srbije 20. avgusta putuju u Kinu gde će poslednje tri provere imati u Šenjangu – 23. avgusta protiv Italije, dva dana kasnije protiv Novog Zelanda i 27. avgusta protiv Francuske.

Prvu utakmicu na Svetskom kupu Srbija igra u Fošanu gde se 31. avgusta od 9.30 po našem vremenu sastaje sa Angolom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here