Đurić: Sledi analiza tima

0

Kada su se stišale „fanfare“ Lige šampiona, crno-beli doživljavaju novu ili bolje reći staru realnost srpskog klubskog fudbala. Tri vezana poraza beogradskog tima u Evropi, spustile su na zemlju sve pristalice Partizana.

 

Nakon poraza od Briža (2:0), predsednik Dragan Đurić je morao da prizna da je njegov tim slab za Ligu Evrope.

 

Prvi čovek Partizana vidi da u ekipi postoje brojni problemi (povrede, nezadovoljstvo pojedinaca, nezalaganje i nonšalantnost, neiskustvo…), ali ne želi javno da govori o tome.

 

"Ima i toga, međutim, ne bih da ulazim u priču. Uslediće detaljne analize, pokušaćemo da uradimo sve kako bismo prevazišli trenutnu situaciju. Ovakva igra nam ne daje nadu za Evropu. Igrači su pokazali da im nešto nedostaje, a šta, to moramo da vidimo".

 

Đurić je negirao teoriju po kojoj se nestabilnost u rukovodstvu Partizana poslednjih meseci prenela na teren.

"Možda malim delom, ali ako znate i hoćete da igrate, onda igrajte.

Ako nećete, ne možete ili ne znate, možete da imate atmosferu kakvu god hoćete, ona vam ništa neće promeniti", istakao je Dragan Đurić, piše "Sportski žurnal".

 

 

Na kraju, šta reći kada Partizan u prvom delu sezone, koja je tek počela, mora da radi analize nakon poraza od belgijskog Briža.

 

„Briž jedna sasvim prosečna ekipa, koja igra „po tabli“, ali disciplinovano, sa više energije i želje od crno-belih a Partizan sapet, nemoćan i protiv takvog Briža. To je, nažalost, stvarnost našeg fudbala“, stoji na sajtu Partizana.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here