MN Press

Iako je ovih dana bio na radaru Barselone i Olimpijakosa, reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2023. godine!

Dobrić je prvi profesionalni ugovor sa Zvezdom potpisao 2016. godine i već naredne sezone je osvojio triplu krunu i titulu najkorisnijeg igrača Superlige.

Standardni član Crvene zvezde bio je i u narednim sezonama (osvojio je u sezonama nakon toga 2017-2018 i 2018-2019 još 1 titulu ABA lige, dve titule nacionalnog šampionata, Kup Radivoja Koraća i Superkup) a ponovo je zablistao u upravo završenoj sezoni 2020-2021 u kojoj je bio prevaga u finalnim utakmicama ABA i Superlige Srbije i bio važan šraf u velikim uspesima i titulama Crvene zvezde.

– Produženjem ugovora sa KK Crvena zvezda Ognjen Dobrić koji je sa klubom već osvojio 10 trofeja pokazao je ogromnu privrženost crveno-beloj boji, jer je i pored nekoliko vrlo unosnih ponuda iz Evrope i regiona, odlučio da ostane na Malom Kalemegdanu i bude jedna od uzdanica našeg tima u narednim sezonama – stoji u saopštenju crveno-belih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here