Tanjug/AP
Novak Đoković

Najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, koji je ove srede reket zamenio palicom za golf, podsetili su na šaljive komentare Danila Medvedeva.

Srpski as našao se u Rimu, gde je učestvovao na prestižnom “Rajder kupu” i to u okviru Ol-star meča.

Novakov “Tim Monti”, za koji su nastupali još Geret Bejl, Leonardo Fioravanti, Geret Hilbert i Kip Popert, ostvario je pobedu, a srpski teniser je ovoga puta govorio za “Skaj sports”.

“Grend slem sezona je završena, ali imamo još nekoliko meseci do kraja sezone. Igraću Bersi, jedan od turnira iz serije 1000. Zaista važan na ATP turu. Potom Završni turnir u Italiji, a onda i Dejvis kup za Srbiju, moju zemlju. To je veliki cilj za kraj sezone. U plej-ofu smo, u četvrtfinalu, tako da se nadam da ćemo se dočepati trofeja”, rekao je Đoković.

Novak je pre nekoliko nedelja osvojio US open, pošto je u finalu pobedio Danila Medvedeva, koji je imao interesantne komentare nakon susreta.

“Hoću da pitam Novaka, šta još radiš ovde? Kada planiraš da malo usporiš?”, pitao je Danil u šali.

Novaka su sada u Rimu podsetili na te komentare ruskog tenisera.

“Nemam odgovor na to”, rekao je uz osmeh Đoković, koji još uvek nema nameru da se povuče.

“Očigledno je bilo istorijsko, ispunjavajuće. Neverovatno uzbuđenje što sam osvojio 24. Grend slem. Uvek su Grend slemovi i nedelje na prvom mestu bili najvažniji. Mislim da sam imao sreće što sam većinu svoje karijere proveo bez povreda. Fokusirao sam se na širu sliku, dugoročno i dosta uložio kako bih mogao da što više godina zadržim ovaj nivo. Znao sam da ću, ako se to desi, ako budem imao dugu karijeru, uspeti da osvajam Grend slemove. I dalje sa 36 godina napredujem, mislim da godine ne utiču na mene mnogo, da kucnem u drvo. Nadam se da ću imati još nekoliko sjajnih godina na Grend slemovima, posebno jer su to moji najviši ciljevi i prioroteti”, zaključio je Novak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here