Banjalučki premijerligaš zainteresovan za Gorana Zakarića, na kojeg Partizan više ne računa.

Trener crno-belih Savo Milošević ne računa na reprezentativca BiH, Gorana Zakarića, koji nije ni bio na pripremama Partizana, a nije ni registrovan za mečeve Superlige.

Ovu situaciju želi da iskoristi banjalučki Borac, koji je zainteresovan da dovede Zakarića na pozajmicu, što je trener Banjalučana, Branislav Krunić i potvrdio:

– Kao trener voleo bih da vidim Zakarića u svojoj ekipi. On je igrač koji ima kvalitet sigurno i za inostrani angažman, reprezentativac je, član Partizana, velikog kluba, tako da ne znam koliko je to realno. Videćemo. U svakom slučaju to je igrač kojeg bi želeo u ekipi Borca!

Zakarić se na početku prelaznog roka dovodio u vezu sa turskim Konjasporom, međutim, taj transfer nije realizovan.

Čelnici Borca već duže vreme su u kontaktu sa reprezentativcem BIH, a iako je Partizan navodno voljan da ga pusti uz preuzimanje dela njegove plate, prioritet je trenutno njegova prodaja u inostranstvo.

Ukoliko fudbaler Partizana ne uspe da nađe inostrani angažman postoji mogućnost da dođe na Gradski stadion u Banjaluci.

Zakarić je prošlog leta stigao u Humsku, odigrao je 36 utakmica za crno-bele i upisao sedam golova, dok je za “zmajeve” nastupio 11 puta.

Karijeru je počao u Kozari iz Gradiške, nakon čega je igrao za Lokomotivu, Široki Brijeg, Zrinjski, Slaven Belupo, Dinamo Zagreb, i sarajevski Željezničar, odakle je stigao u Humsku.

Izvor:
Vestionline, mondo.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here