Instagram

Pevačica Dragana Mirković svojoj mezimici, kćerki Manueli priredila je bajkovitu proslavu rođendana, a kako se godinama unazad trudila da decu zaštiti od radoznalih očiju javnosti, ovaj trenutak ipak je odlučila da podeli sa svojom publikom.

Mnogobrojni prijatelji sa estrade poslali su najlepše želje Draganinoj ćerki za rođendan, ali i pohvalili lepotu koju je Manuela nasledila od majke.

Gala slavlje, torta na nekolio spratova i zanimljiva dekoracija doprineli su sjajnoj atmosferi koja je vladala na 21. rođendanu Draganine ćerke.

“Bajka za moju princezu. Nisam do sada objavljivala ništa sa privatnih dešavanja, jer sam nekako ljubomorno čuvala te trenutke samo za svoju porodicu. Ali, sada sam osetila potrebu da to podelim sa vama jer vi to zaslužujete, jer delite sve sa mnom i deo ste mog života”, napisala je Dragana uz fotografije sa luksuzne proslave.

Dragana često ističe koliko je ponosna na ćerku i sina Marka.

“Odlični su učenici. Zbog njih me nijedan učitelj, nastavnik ili profesor nikada nije pozvao u školu da mi se žali da su napravili neki problem. Zaista sam blagoslovena. Svako dete usrećuje svoju majku, a mene su Marko i Manuela usrećili beskrajno”, rekla je pevačica u jednoj emisiji nedavno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here