Foto: MN Press
Aleksandar Dragović

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović bio je gost emisije “Teme do Arene” koja se prikazuje na TV Arena Sport, a tom prilikom je otkrio jedan zanimljiv detalj vezan za Marka Arnautovića kog jednog dana vidi na Marakani.

Dragović je priznao da je razgovarao sa saigračem iz reprezentacije Austrije na temu razgovora koje je Arnautovć vodio sa crveno-belima ovog leta, te izjavom razgalio maštu Delija.

– Znam da je bio u pregovorima sa klubom, ali se ipak odlučio za Bolonju. Znam da je veliki zvezdaš iako mu je otac partizanovac. Verujem da će i on jednog dana doći ovde – rekao je Dragović za TV Arena Sport.

Otkrio je defanzivac i kada je uopšte počeo da razmišlja na temu igranja u Zvezdi.

– Počeo sam da razmišljam o dolasku na Marakanu pre godinu i po dana. Svi su znali da nisam zadovoljan u Leverkuzenu, pojavila se i korona, razgovarao sam sa agentom gde bi mogao da nastavim karijeru i odlučio sam da dođem ovde, gde mi je oduvek bila želja da zaigram. Trener Dejan Stanković je isto bio jedan od razloga što sam došao, on je imao svetsku karijeru i znao sam od njega mogu dosta da naučim – rekao je Dragović, te se osvrnuo na trku sa Partizanom:

– Igraju dobro, sezona je dugačka. Borićemo se da uzmemo titulu. Što se tiče derbija, bili smo bolji na početku, pogodili smo prečku, primili smo jeftin gol. U drugom delu utakmice igrali su na kontre i bili su opasniji, srećom postigli smo taj pogodak. Nismo pobedili, ali se nadam da ćemo uspeti na Marakani.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here