Printscreen: Youtube/ West Bromwich Albion

Nekadašnji vezista Kristijan Obodo ponovo je kidnapovan!

Preživeo je i drugu otmicu, ali su ga otmičari četiri sata vozili u gepeku automobila!

Fudbaler koji je bogatu karijeru gradio u Seriji A nastupajući zapaženo za Peruđu, Fiorentinu, Torino, Leće i Udineze, otet je u otadžbini, gradu Vari na jugu Nigerije, u oblasti bogatoj naftom dok se parkirao da kupi lubenicu i jabuke za majku.

Obodi je dok je bio u društvu devojke otmičari su prišli, oteli ga i zaključali u gepek automobila, ali nije tražio nikakav otkup, preneli su nigerijski mediji.

– Uperili su pištolje u mene i oteli me u blizini rafinerije, nedaleko od moje kuće. Vezali su mi oči i stavili na zadnje sedište automobila. Počeli su da me udaraju, a jedan od njih je rpetio da će mi pucati u glavu ako ne budem miran. Objasnio sam im ko sam, pa su shvatili da nisam onaj koga traže kaže nesrećni fudbaler i dodaje:

Jedan od njih se setio da sam bio fudbaler, i tada sam shvatio da nisam bio meta, već da su me slučajno odabrali. Traumiran sam jer ne znam zašto su me ovako okrutno kidnapovali. Oteli su mi dijamantski prsten, ručni sat, ogrlicu i tražili pare, ali sam im rekao da imam samo kartice“, ispričao je Obodo za BBC.

Podsetimo, fudbaler je prvi put bio kidnapovan 2012. godine, na vrhuncu svoje fudbalske karijere.

Penzionisao se 2017. godine, a za reprezentaciju Nigerije je odigrao 21 meč.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here