Drinčić i Lazović ostaju u Humskoj

0

Iz Sportskog centra Zemunelo stiže vest koja će zagrejati srca svih navijača Partizana: Danko Lazović i Nikola Drinčić sigurno ostaju među crno-belima i predstavljaće okosnicu ekipe u narednoj sezoni!
Iako je za crnogorskog reprezentativca postojalo interesovanje Makabija iz Haife, a iskusni napadač se nalazio na listi želja grčkog AEK-a, obojica su, ne samo počela pripreme u srpskom vicešampionu, već nemaju ni nameru da napuštaju klub.
– Takva mogućnost više ne postoji ni kod jednog ni kod drugog. Kod Drinčića svakako, a kod Lazovića samo teoretski, jer je takav ugovor, ali posle razgovora sa njim najveće su šanse da Danko bude član Partizana i narednih godina – objavio je šef stručnog štaba Marko Nikolić.
U ovom trenutku Saša Ilić ne trenira sa saigračima, već pregovara sa čelnicima kluba o nastavku saradnje i njegov potpis na novi jednogodišnji ugovor očekuje se do polaska ekipe na Zlatibor.
Trener Nikolić je rekao da na terenu vrlo brzo očekuje i povređenog napadača Nemanju Kojića, ali da javnost ne bi trebalo da očekuje spektakularne transfere u prelaznom roku.
– Mi smo većinu poslova završili zimus, ali ako se pojavi bonus igrač koji pravi razliku, reagovaćemo i dovesti ga. Možda nam je potreban još jedan štoper, s obzirom da imamo trojicu – rekao je Nikolić.

NIKOLIĆ: Uozbiljite se!

Trener crno-belih Marko Nikolić rekao je na okupljanju da takmičarski izazovi jako brzo dolaze, te da bi igrači trebalo što pre da vrate koncentraciju na trening:
– Imamo manje od 30 dana do prve takmičarske utakmice. Od svih igrača očekujem da koncentraciju vrate na trening i teren, jer takmičarski izazovi ubrzo dolaze.

 

Čeka se Lomić
Pripreme Partizana započeli su sledeći igrači:
GOLMANI: Živko Živković, Filip Kljajić, Nemanja Petrović;
ODBRANA: Vladimir Volkov, Nikola Gulan, Branko Pauljević, Miloš Ostojić, Branislav Trajković, Vojislav Stanković, Miladin Stevanović i Miroslav Bogosavac;
VEZNI RED: Marko Brašanac, Saša Marković, Nikola Drinčić, Saša Ilić, Danilo Pantić, Nikola Ninković, Petar Grbić, Andrija Živković, Predrag Luka, Saša Lukić;
NAPADAČI: Danko Lazović, Ismail Beko Fofana i Ivan Šaponjić.
Na spisku su, ali bolesni, golman Nemanja Petrović i napadač Petar Škuletić, a van stroja je i povređeni Nemanja Kojić, dok se Marko Lomić, iako je na spisku putnika za Zlatibor, još nije pojavio na prozivci. Produženi odmor do 21. juna dobili su reprezentativci Milan Lukač i Miroslav Vulićević.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here