Džajić napustio Marakanu: Terzić novi generalni sekretar Zvezde!

0

Odlazak legende: Dragan Džajić
 

Gotovo je: Dragan Džajić posle večerašnje sednice Upravnog odbora Crvene zvezde više nije predsednik tog kluba. On je na sastanku najužeg rukovodstva podneo ostavku, a na isti korak odlučio se i njegov najbliži saradnik, generalni sekretar Miodrag Zečević.

 

Najveći igrač u istoriji srpskog fudbala uspeo je da vrati titulu na Marakanu, ali ne i da se izbori sa finansijskim problemima koji su eskalirali po završetku ove sezone.

Pored bunta igrača, Zvezdu je sačekala i kazna UEFA, što je očigledno bio preveliki teret za Dragana Dažjića. Takođe, javna je tajna da nekada najbolje krilo Evrope nije imalo najbolji odnos sa svi potpredsednicima kluba. Kao najveću grešku Džajića mnogi navode veliko poverenje u Zečevića, koji je označen kao najveći krivac za potop u UEFA.

 

Mozaik novog rukovodstva je već počeo da se slaže. U skorijem periodu se očekuje izbor novog predsednika, Mirka Petrovića, čiji je dolazak prvi najavio MOZZART SPORT. Ulogu generalnog sekretara preuzeo je Zvezdan Terzić, koji je podneo ostavku na dosadašnju funkciju u OFK Beogradu. Do izbora novog rukovodstva klub će voditi radno telo, kojim će koordinirati Slaviša Kokeza. Sastav tog tela izgledaće ovako: Predsednik skupšine Svetozar Mijailović, trojica potpredsednika Slaviša Kokeza, Ivica Tončev i Nebojša Čović, i član UO Branko Radujko

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here