Džej Zi dobio batine zbog Rijane?

0

"Šuška" se da je nasrnula na svog zeta zbog Rijane: Solanž Nouls
 

Naime, Džej Zi se još na početku zabave u Standard hotelu zamerio Solanž koja je pozvala prijatelje da uđu na njegovo ime, što on više nije hteo da toleriše, te rekao obezbeđenju da ih ne pušta.

 

Njeni prijatelji nisu želeli da odu, pa je obezbenje prijavilo da postoji problem. Džej Zi je tada rekao Solanž da više ne koristi njegovo ime i ne zove razne ljude na tako ekskluzivne zabave.

 

Naljutio svastiku: Džej Zi i Bijonse

Ljuta i uvređena Solanž zahtevala je da krenu kući, da bi Džej Zi rekao da on sam nastavlja na Rijaninu žurku što je bio okidač za mlađu sestru poznate pevačice.

 

Navodno, čim su ušli u lift Solanž ga je upitala "Zašto ne možeš da ideš pravo kući", a onda se okrenula ka Bijonse i rekla "Zašto tvoj muž sada mora da ide u klub?". Na to joj je Džej Zi odgovorio "Ti mi nešto reci…" nakon čega je počela da ga napada, što smo mogli da vidimo na snimku.

 

Paparaci su kasnije uslikali Bijonse i Solanž koje su jednim kolima krenule kući, dok je Džej Zi nastavio na žurku svoje prijateljice Rijane.

 

Bijonsina sestra tukla Džej Zija

 

Inače, šuška se da je Solanž već mesecima ljuta na Džej Zija koji joj stalno obećava pomoć u karijeri, ali kad god ga upita šta ima novo s tim on joj kaže da nije imao vremena. Mlada pevačica sprema svoj treći album, a pomoć u porodici ne dobija. Kako upućeni izvori kažu, ponekada je ljubomorna na stariju sestru i uspeh koji je ona postigla.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here