Džeko razočarao Neroazure: Navijao sam za Milan

0

 Edin Džeko
 

Edin Džeko se već nekoliko prelaznih rokova unazad pominje kao glavna želja Intera, a te priče su bile najintenzivnije zimus jer je napadač uglavnom bio treći izbor Manuela Pelegrinija. Od zime pa do kraja sezone je bila u potpunosti druga priča, Džeko je bio ključni igrač Mančester Sitija u pohodu na titulu. Ipak, fudbaler je podgrejao priče o njegovom napuštanju kluba, samo što je razočarao Nerazure jer je izjavio da mu je draži bio Milan.
“Kada sam bio dete, najviše sam gledao Seriju A. Navijao sam za Milan, tamo su bili najbolji igrači, to je bio spektakl. Premijer liga nije bila toliko popularna, imala je manje šarma", rekao je Džeko.

 

On je priznao da italijansko prvenstvo nije na nivou na kojem je nekad bilo, ali ne odbacuje mogućnost da će tamo nastaviti karijeru.
“Sada je sve drugačije. Imamo negativnu sliku o Italiji. Bilo je previše skandala i stadioni su stari. To je prava šteta. Ali moj prijatelj Miralem Pjanić uvek lepo priča o Romi. Da li bih otišao u Italiju? Siti je odličan tim. Samo što smo osvojili Premijer ligu, želimo da budemo bolji u sledećoj sezoni Lige šampiona. Ipak, uvek sam mislio da bi bilo lepo da iskusim Italiju. Kada, to ne znam”, istakao je Džeko. 

 

Ovog fudbalera očekuje Svetsko prvenstvo u Brazilu, posle kojeg će odlučiti da li će u predstojećem prelaznom roku promeniti sredinu.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here