EPA-EFE/GARY HERSHORN
Dženifer Lopez

Dženifer Lopez je u novom biografskom dokumentarcu otkrila nove detalje iz svog života, koji su iznenadili javnost. Uz ostalo, pevačica je u dokumentarnom filmu “The Greatest Love Story Never Told” otkrila je da nije dobila dovoljno ljubavi od svojih roditelja.

– Kada sam odrastala, uvek sam tražila nekoga ko će me učiniti voljenom. Bila sam srednje dete, ne beba, ne prvorođena… Malo se izgubiš između svega – kazala je latino pevačica, koja ima sestre Leslie i Lindu. Osvrnula se i na roditelje Gvadalupe Rodrigez i Davida Lopeza, koji su se rastali 90-ih.

– Tata me jako ignorisao jer je uvek radio noću, a onda bi po ceo dan spavao i nisam se osećala kao da imam dovoljno veze s njim – rekla je pevačica, a zatim opisala kakva joj je bila majka.

– Moja je mama je bila narcisoidna, volela je da bude u središtu pažnje i volela je da se zabavlja – objasnila je pa dodala da ih je majka naučila da budu samostalne i nezavisne od muškaraca.

Nisu je zaobišli nasilni odnosi s muškarcima

Da odnosi s majkom nisu bajni, obožavatelji već znaju jer je Lopez o tome govorio još 2022. u Netfliksovom dokumentarcu Halftime.

– Napravila je ono što je morala da preživi i to ju je učinilo jakom, ali i teškom – rekla je pevačica. Lopez i njena majka udaljile su se jedna od druge kada se pevačica usprotivila željama svoje majke i odustala od pohađanja fakulteta.

– Htela sam se okušati u plesu puno radno vreme… Počela sam da spavam na kauču u plesnom studiju. Bila sam beskućnica, ali sam joj rekla: ‘Ovo je ono što moram da uradim’ – prisetila se Lopez. Sada je u dobrim odnosima sa roditeljima, a prošle godine čak je na Dan očeva podelila fotografiju sa Davidom pa je napisala: „Tata, volim te.“

Iako ju je majka naučila da se ne oslanja na muškarce i bude sama sebi prioritet nisu je zaobišli nasilni odnosi.

– Mislim, nikad nisam bila u vezi u kojoj je bilo fizičkog nasilja, hvala Bogu, ali sam definitivno bila maltretirana… – izjavila je pevačica, ali nije rekla o kome se radi.

1 COMMENT

  1. Da li je u tom dokumentarcu otkrila koliko je estetskih operacija uradila? Ne može se imati takvo lice i telo u tim godinama a da sve bude “prirodno”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here