Krej regularnog dela NBA je sve bliži, a glavni kandidat da ponese epitet najboljeg je Nikola Jokić. 

I pored toga, mnogi pokušavaju da ospore rezultate srpskog centra. Tako su se u studiju ponovo sukobili Šekil O’Nil i Čarls Barkli nakon saznanja koja tri košarkaša su ušla u finalni izbor za prestižnu nagradu. Čuveni Šek je držao stranu Stefa Karija, za kojeg kaže da je ubedljivo najbolji na svetu.

– Prema ovim pravilima, to je Stef Kari, on je najbolji igrač na planeti. Moje je pitanje zašto neko osvoji titulu MVP-ja na Ol-Staru? Zbog toga kako je igrao, a ne u odnosu na timski učinak. Tako je i kada se bira MVP finala – rekao je O’Nil, što je samo dodatno isprovociralo Barklija.

– Ali bitno je i da pobeđuje! To mora da bude najbolji igrač u timu koji pobeđuje! Šta to uopšte pričaš?! – zapitao se Barkli.

Međutim, ni posle toga Šek nije odstupio, već je nastavio da brani košarkaša Golden Stejta.

– Rekao sam da u Ol-Star meču najbolji igrač dobija nagradu. Dobija je igrač pobedničkog tima, jer dovede svoj tim do pobede. Jer je najbolji igrač! Stef je najbolji na svetu – rekao je nekadašnji MVP lige, ali Barkli nije želeo da ostane bez poslednje reči.

– Stef Kari igra za tim koji je u plej-inu. Igrao je sjajno i bolji je od Krisa Pola. Iako bih voleo da ovde vidim Pola, verujem da je ipak Kari bolji od njega. Ali Džoker će to uzeti. Džoel je bio povređen, voleo bih da vidim Krisa ovde, a Stefu ne može da se oduzme to što je uradio – stavio je tačku na ovu prepirku Barkli.

Osvajača za sezonu 2020/21 dobijamo 28. juna, a Denver će uskoro započeti svoju plej-of avanturu protiv Portlanda. Prvi meč igra se u noći između subote i nedelje u ranom jutarnjem terminu od 04.30 časova po našem vremenu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here