commons.wikimedia
Pripadnici Oružanih snaga BiH

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan rekao je danas da su očuvanje jedinstva, mira i stabilnosti Bosne i Hercegovine i produbljivanje odnosa između dve zemlje veoma važni za Ankaru, kao i da će odlučan, iskren i konstruktivan doprinos Turske po ovim pitanjima biti sve jači.

Erdogan se na marginama 3. Diplomatskog foruma u Antaliji sastao s predsedavajućim Predsedništva BiH Željkom Komšićem, članovima Predsedništva Denisom Bećirovićem i Željkom Cvijanović, prenela je Anadolija.

Iz Direkcije za komunikacije Predsedništva Turske navedeno je da je na sastanku bilo reči o odnosima Turske i BiH, regionalnim i globalnim pitanjima.

Erdogan je istakao da su očuvanje jedinstva, mira i stabilnosti BiH i produbljivanje odnosa između dve zemlje veoma važni za Tursku, i da će se odlučan, iskren i konstruktivan doprinos Ankare po ovim pitanjima sve više nastaviti.

Turski predsednik je izjavio kako će se nastaviti preduzeti koraci za povećanje obima trgovinske razmene dve zemlje i njihove saradnje na svim poljima.

2 COMMENTS

  1. Bravo Erdogan mir nema cijenu ista prava sva tri naroda u BIH nema vecu vrijednos od bilo od cega samo mir mir i prijateljski dogovor tri naroda vazno je oduprijeti se ratohuskacima koji zaradjuju ogromne svote novca od prodaje oruzja

    • Ako ne bude mira i ako dodje do sukoba Erdogan ce doci da pomogne svojoj braci muslimanima,tako da bi nas moglo zadesiti Turska oluja u Bih kao i Nato oluja u Hrvatskoj.A mi uvijek protiv Zapada tako da ce nam ostati opet Otomansko carstvo 500 godina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here