nstagram/ aleksandraprijovic123
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Mnogim parovima koronavirus je doneo promene u odnosu. Ima onih koji su se zbližili, pa su poradili na potomstvu, ali ima i nekih koji su rešili da se razvedu. Numerolog Ivana Skorić, na osnovu datuma rođenja predvidela je šta ih čeka u naredne dve godine.

Za Aleksandru Prijović i Filipa Živojinovića nema zime. Njihov skladan odnos će biti još bolji, a sledi im i proširenje porodice. – Aleksandru i Filipa očekuje preseljenje u veoma daleku zemlju. S obzirom na to da su i njemu i njoj svi aspekti preseljenja vezani za Ameriku, to će se i dogoditi u drugoj polovini 2021. godine. Aleksandra će u junu ostati u drugom stanju i rodiće dečaka – kaže Ivana, koja radost vidi i u porodici Ražnatović.

Ako je suditi prema numerologiji, Cecin sin Veljko i Bogdana su idealan par. – Divan, skladan mladi bračni par. Njihov brak je sudbinski. Slažu se jako dobro. Duhovno su povezani. Emotivno ispunjeni. Bogdana u maju ostaje u drugom stanju i rodiće devojčicu – priča Ivana, koja je pogledala kakva budućnost čeka i neke druge parove sa estrada i iz sveta glume.

Severina i Igor Kojić: Razvod u aprilu 2021.

– Severina i Igor su karmički brak, koji će se, nažalost, završiti u aprilu 2021, posle mnogo kriza koje pokušavaju da prebrode. Venčali su se 2015, kada njihovo polje braka nije bilo u dobroj poziciji, tako da je sledeća godina neminovna za razvod.

Petar Benčina i Tamara Dragičević: Zbog posla malo vremena za brak

– Petar će od marta biti angažovan na jednom ozbiljnom projektu, u pitanju je film u kom će dobiti glavnu ulogu. Zbog posvećenosti tome imaće malo vremena za brak. Tamara će to teško podneti, iako je i ona glumica i vrlo razumna žena. Jedina kriza će biti oko toga, ali će je prevazići.

Goca Tržan i Raša Novaković: Uspeva vantelesna

– Oni su sudbinski brak. O tome nema govora. Goca će putem veštačke oplodnje u martu ili maju ostati u drugim stanju. Imaju krize, ali je evidentna količina obostrane ljubavi. Srećno, Goco, rodićeš dečaka.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Kriza u martu

– Jelisaveta je buntovna, muška energija, muški mozak takoreći. Miloš se teško uklapa u njen karakter. Krizu, koja se zapravo već sada aktivirala, imaće u martu. Od srca im želim da je prevaziđu i budu dobro. Ako uspeju u tome, za njih nema brige u 2021. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here