Evo šta su rekli čelnici Radničkog povodom napada na fudbalera

0

Nemiri ne jenjavaju u redovima Radničkog iz Kragujevca
 

Ali, u saopštenju objavljenom na sajtu kluba se navodi da su fudbaleri Radničkog pre početka jučerašnjeg treninga razgovarali sa upravom kluba, "uvideli svoju grešku i odlučili da nakon dva dana netreniranja obustave štrajk".

 

Na stadionu "Čika Dača" u sredu je, kao i obično, bila navijačka grupa "Crveni đavoli" i zatražila razgovor sa igračima što im je dopustio šef stručnog štaba Neško Milovanović koji je prisustvovao tom razgovoru.

 

Na tom sastanku, "po rečima trenera, nije bilo nikakvih pretnji navijača, a ponajmanje noževa, palica i sličnih predmeta – kako su preneli pojedini mediji", piše u saopštenju.

Međutim, po završetku sastanka, jedan navijač je ostao u svlačinici i tada je došlo do svađe između njega i igrača Vuka Sotirovića, a potom je navijač udario igrača u lice, o čemu je Sotirović obavestio policiju.

 

Radnički smatra da je to bio izolovan incident, jer toga ranije nije bilo, te izražava negodovanje zbog "neadekvatnih naslova u štampanim i elektronskim medijima" o tom događaju.

 

"Radnički 1923 oštro osuđuje ovaj incident i napad na igrača Vuka Sotirovića, kao i svaki vid nasilja u sportu. Nadamo se da će se ovaj događaj ubrzo razjasniti i da neće poremetiti odnos igrača i navijača našeg kluba", zaključuje klubu saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here