Farma: Ko prvi ispada – Dejan ili Iva?

0

 Ko prvi odlazi sa Farme: Iva ili Dejan?
 

Prvo šibicarenje sezone prošlo je očekivano – nervirao ih je skoro nedelju dana, i farmeri su rešili to Dejanu i da “naplate” – nominacijom za ispadanje. Publika, sa druge strane, nije bila blagonaklona prema mladoj voditeljki sa Pink televizije Ivi.

 

Dejan je štapiće dobio od Indi, Maje Odžaklijevske, Ive, Sajka, Mace, Marije (“čovek nam pojede živce”), Zorice (“uvredili ste me, ako ostanete i izvinite se možemo da komuniciramo”), Gagija (“povredio me je posle prvih 15 minuta boravka na Farmi”), Mirjane, Milene, Nemanje, Ivana, Firčija, Miloša (“neću da budem bela vrana”) i Rake. Tačnije, od svih…

 

Dejan je svoju misiju ispunio-nervirao je Proku, ali i ostale. Toliko da su jedno veče čak imali i malu “intervenciju”.

Firči ga je prvi dokačio. “Ja bih te puknuo preko usta… On je mene kao Proku pitao jel mu se žena zove Koka. Jel ti imaš roditelje, jesu li te vaspitali? Ti si jedno bezobrazno đubre”.

Nastavio je Maca: “Jarane koliko ti imaš godina? Ja ti ovo ti govorim prijateljski – ne valja ti takvo ponašanje, malo poštovanja, nauči to. Tvoja emisija je smeće. Iritantan si samo zato što uvek imaš opravdanje za sve gluposti koje kažeš. Nemaš inteligencije, amorfno si providan”.

“Pa, ja sam takav”, bilo je sve što je na kraju večeri prepucavanja rekao Dejan pre nego što je zamolio Ivana Gavrilovića da im objasni sve pesmom “200 na sat”, kako bi shvatili ko je on.

Dejan im je odmah zahvalio na štapićima. “Navikao sam u svemu da budem prvi, prvi sam spavao u štali, prvi sam i sad, hvala vam na tome, ljubi vas vaš Dejan Stanković! Cmok!”.

 

Duelisti će se u subotu u dvoboji boriti kroz igru, a ne kviz znanja kao prošle sezone.

 

Prvu nedelju obeležila je “vladavina” Gazda Rake. Njegova jutarnja fiskultura, uplitanje i objašnjavanje svima kako se šta radi, ali i šta je kiselina, zasmetalo je pojedinim farmerima.

 

Dok je nekima “vrh”, Raka je nekima diktator. Prvo Dejanu koji mu je rekao da je on “protiv mladosti”.

 

“Ja sam protiv mlakonja i seronja, a ne mladosti”, objasnio je Raka Dejanu, a kasnije je i Marija Šerifović rekla šta misli o ovonedeljnom gazdi.

 

“Uđe čovek u sobu i lupa po krevetima da ustajemo…šta je njemu, kao Hitler. Poštujem ga, stariji je čovek, ali da mi je rođak leteo bi kao kometa”.

 

Mnogi su ipak iskoristili Rakinu “opsednutost autoritetom” Prokom. “Dižite se sa te klupe, ide Proka”, usplahireno je Raka sabirao svoje trupe u stav mirno.

 

Ostali su se smejali i dobacivali: “Proko, vi ste gazda, vi samo smete da pričate sa Prokom”. Ipak, Prokina poseta im je donela jedno “sedi pet” jer su uspešno obavili sve radove na imanju. Toliko dobro da su dobili i prinove – dve krave.

 

“Jesi nekad hvatao za sisu?”, upitao je Proka Dejana. “Samo one sa dve noge”. Ipak, jedan po jedan, farmeri su uspeli da se upoznaju sa teškim poslom muže.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here