Printscreen
Filip Cukanovic

Filip Čukanović, voditelj jutarnjeg programa na televiziji “Prva”, dao je intervju za časopis “Hello!” u kojem je, između ostalog, govorio i o odnosu sa predsednikom republike Aleksandrom Vučićem.

On je prokomentarisao činjenicu da tokom svakog intervjua sa predsednikom Srbije uvek deluje nonšalantno.

– Moj posao je, kao što sam rekao, da od sagovornika, bio to predsednik ili neko drugi, dobijem informacije koje su važne za građane Srbije. Temeljno se pripremam za svaki intervju, ali slušam čoveka koji sedi naspram mene i trudim se da adekvatno odreagujem – rekao je on i dodao da ne zna kakav je Vučić privatno.

– Ne idemo jedan drugome na slave i rođendane, ne čujemo se privatno. To što ljudima deluje da je naš odnos opušten samo je dokaz da dobro radim svoj posao. I sa predsednikom, i sa mnogim drugim političarima, godinama imam korektnu saradnju. To je u obostranom interesu. Radi pune informacije dodao bih i to da mi niko od njih, nikada, nije tražio da unapred pošaljem pitanja.

1 COMMENT

  1. Samp kada su otisli ono dvoje arogantnih zbog kojih sam preskakao jutarnjo na Prvoj, Filip je ok voditelj sagovornika pusti da zvrsi sta ima da kaze a ne kao Sarapa,Maric ili ovo dvoje sto su bili

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here