pixabay.com
Ilustracija

Vlasti Francuske i Monaka su saopštile da je razbijena međunarodna kriminalne grupa, poreklom sa Balkana, koja je delovala u tim zemljama.

U okviru operacije policije dve države, 3. oktobra je uhapšeno 17 osoba, nakon čega je optužnica podignuta protiv 11 ljudi, prenosi Figaro.

Oni se sumnjiče za trgovinu oružjem, drogom i pranje novca preko lažnih kompanija.

Reč je o prekršajima za koje je propisana kazna od 10 godina zatvora.

Među članovima kriminalne grupe bili su i srpski državljani, navodi Parizjen.

List piše da su istražitelji otkrili da je glavnu ulogu u organizacionoj šemi kriminalne grupe imao Srbin B.V. “koji se hvalio da je ubijao i mučio ljude”.

Policija je, tokom pretresa, zaplenila dva pištolja, nešto više od 19.000 evra u gotovini, satove, kao i blindirani Audi A8.

3 COMMENTS

  1. Uvek Srbi… Mozda su to ipak Kosovski Albanci. Oni su se uvek kada je nesto dobro izjasnjavali i jos uvek to cine kao Kosovo Albana ( kako oni u zargonu kazu ). Kada je nesto lose ( oni prave po svetu nazalost dosta sr…. ) onda se naravno izjasnjavaju kao Srbi… Nasa “glupa” DRZAVA SRBIJA im je dala i daje Srpsko drzavljanstvo i sve povlastice ( novcana pomoc …. A oni … pljuju po njoj i govore sve najgore. Ne mogu da razumem zasto im se
    ne oduzme drzavljanstvo. Molim lepo ako ne volis tvoju Drzavu Srbiju ili zemlju ciji si drzavljanin onda nema sta da se prica. Drzavljansto i pasos se po najkracem postupku oduzima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here