Lična arhiva
Aleksandra Miloradović

U Frankfurtu je posle teške bolesti preminula Aleksandra Miloradović (20), članica Kulturno humanitarnog društva Kolo iz metropole na Majni. Tužna vest potresla je ne samo porodicu Miloradović i njihove prijatelje već i  sve članove brojnih klubova i celu srpsku zajednicu u Frankfurtu i okolini.

Aleksandra će biti sahranjena u četvrtak 9. maja u Despotovcu, a KHD Kolo je pokrenulo  humanitarnu akciju za pomoć porodici preminule.

“Dragi prijatelji, pozivamo vas da pomognete uplatom, ko koliko može, po vašoj volji, kako bi  u najtežim trenucima pomogli Aleksandrinim roditeljima. Želja nam jeim da prikupljeni novac bude uručen, kako bi pokrili troškove: puta, sahrane i ostale propratne troškove. To je naš mali znak pažnje za našu dragu Aleksandru koja je bila voljena od svih nas u klubu. Voleli su je i članovi svih udruženja sa kojima smo saradjivali, navodi se u saopštenju KHD Kolo.

Pomoć za Aleksandru može da se uplati na sledeći račun:

IBAN: DE33 5005 0201 0200 252070
BIC: HELADEF1822
Šifra plaćanja: ALEKS

Srpska zajednica će se od voljene Aleksandre oprostiti u utorak 7. maja u hramu Vaskrsenja Hristovog u Frankfurtu. Hram se nalazi u delu grada Galus na adresi Sondershausenstr. 51.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here