twitter.com/crvenazvezda_en

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić našao se na spisku reprezentacije Srbije za utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Novi selektor Dragan Stojković pozvao je beka crveno-belih za mečeve protiv Republike Irske, Portugala i Azerbejdžana.

Fudbaler rođen u Vukovaru istakao je da je počastvovan time što se našao na spisku novog selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

– Presrećan san i velika mi je čast što sam ponovo dobio poziv za nacionalni tim Srbije. Svaki igrač se potajno nada da će dobiti poziv za reprezentaciju i to je za mene jedna radosna vest. Zahvalio bih se selktoru Stojkoviću na ukazanom poverenju. Radi se o legendi Zvezde i srpskog fudbala, tako da je dodatna čast dobiti njegov poziv. Želeo bih da zajedno zacrtamo ciljeve i radimo na njihovom ostvarenju u narednom periodu – rekao je Gajić.

Defanzivac je u mlađim kategorijama imao velikog uspeha u reprezentativnom dresu.

– U mlađim kategorijama sam sa reprezentacijom igrao na evropskim i svetskim prvenstvima. Osvojio sam SP na Novom Zelandu, tako da znam kako je igrati na velikim takmičenjima. Naravno, znatno je veća odgovornost igrati za „A“ reprezentaciju, ali cilj je isti. Već u martu nas očekuju tri kvalifikacione utakmice. Treba se spremati korak po korak i težiti zacrtanom cilju, a to je plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru – zaključio je Gajić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here