Z. Vicelarević
Čestitka: Aleksander Hetjes i Dušan Vidaković

Dušan Vidaković, predsednik kompanije Nidda Verlag, izdavača dnevnog lista “Vesti”, u nedelju je u svojoj kući imao zanimljivu posetu. Naime, Aleksander Hetjes, gradonačelnik Bad Homburga, grada nadomak Frankfurta, posetio je Dušana Vidakovića i tom prilikom mu uručio rođendanski poklon.

Gradonačelnik Hetjes je došao sa Katinkom Vizmajer, svojom životnom saputnicom, a uručenju simboličnog rođendanskog poklona prisustvovali su Nada Stojković, srpski predstavnik u Socijaldemokratskoj partiji Nemačke u Bad Homburgu i Miodrag Stojković, predsednik Saveta stranaca u tom gradu i predsednik Centralnog saveta Srba Hesena.

– Dušan je veoma cenjena ličnost, a živi u našem gradu. Ponosni smo što je on kao svoju drugu domovinu izabrao upravo Bad Homburg. S obzirom na to da je nedavno proslavio 75. rođendan, došli smo zvanično da mu čestitamo i da svi zajedno nazdravimo ovom lepom događaju – rekao je gradonačelnik Aleksander Hetjes.

Gosti sa slavljenikom

Čestitkama se pridružio i Miodrag Stojković.

– Čestitam jubilarni 75. rođendan i ovom prilikom želim da zahvalim Dušanu Vidakoviću i njegovoj porodici, kao i dnevnom listu “Vesti”, na dosadašnjoj podršci radu Saveta stranaca i Centralnog saveta Srba u Hesenu sa željom da se ova dobra saradnja nastavi.

Dušan Vidaković zahvalio se gostima.

– Veoma sam počastvovan time što su gradonačelnik Bad Homburga Aleksander Hetjes i njegova životna saputnica Katinka Vizmajer došli u moj dom da mi čestitaju rođendan. Takođe, zahvaljujem i Nadi Stojković i Miodragu Stojkoviću na iskrenim čestitkama – rekao je Dušan Vidaković.