Grčki selektor šaljivdžija: Srbija je moćna reprezentacija

0

E, majstore, nisi gledao bruku u utorak: Konstantinos Canas, privremeni selektor Grčke
 

"Srbija je veoma jaka, moćna ekipa, sa kvalitetnim igračima, zvezdama, koje igraju u vrhunskom klubovima. Uprkos porazu od Danske, verujem da Srbija ima vremena da se oporavi, zaigra dobro i plasira na Evropsko prvenstvo", rekao je Canas novinarima posle utakmice u Hanji.

 

Grčka je u prijateljskom susretu na Kritu izgubila od Srbije sa 2:0. Canas je vodio ekipu pošto je italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri dobio otkaz zbog serije loših rezultata.

 

"San svakog trenera je da vodi reprezentaciju svoje zemlje. Rekao sam da, iako nije lako, pogotovo ne u ovom trenutku", naveo je Canas. Grčka je, kao i Srbija, u velikim problemima, pošto u poslednje vreme loše igra u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

 

"Samopouzdanje je jedan od ključnih problema, izgubili smo mnogo važnih utakmica, Treba vremena da se isprave greške i ne sumnjam da će uspeh doći", kazao je Canas.

 

Reprezentacija Grčke je odlično prihvaćena na Kritu uprkos lošim rezultatima. Stadion u Hanji bio je pun, a lokalna deca Canasu su nakon konferencije za novinare uručila cveće i odrecitovala pesmu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here