Gvardiola: Najbolje poluvreme od kako sam trener

0

 

Trener fudbalera Barselone Pepe Gvardiola izjavio je posle meča sa Arsenalom (2:2) u okviru četvrtfinala Lige šampiona, da je njegov tim ostvario dobar rezultat i da ima priliku da u revanšu obezbedi prolaz u polufinale.

 

Španski stručnjak je posebno pohvalio igru ekipe u uvodnih 20 minuta igre za koju kaže da je bila najbolja od kako se on bavi trenerskim poslom.

 

"Igra koju smo pokazali u uvodnom delu meča je ubedljivo najbolja od kada sam ja u timu. Voleo bih da možemo ovako stalno da igramo, napadački, da ne dozvolimo rivalu da ‘diše’. Imali smo lepu prednost od 2:0, ali smo je na kraju ispustili. Sve u svemu rezultat je dobar za nas. Bićemo oslabljeni u revanšu za Pujola i Pikea, ali i Arsenalu će faliti Fabregas", rekao je trener aktuelnog đampiona Evrope.

 

Menadžer fudbalera Arsenala Arsen Venger takođe nije krio zadovoljstvo posle remija, ali smatra da je odbrana njegovog tima delovala veoma loše.

 

"Iako smo igrali protiv najbolje ekipe na planeti, moram da kažem da je odbrana našeg tima delovala katastrofalno i da smo primili dva veoma jeftina gola. Ipak, uspeli smo da se vratimo u meč i izborimo remi. Zadovoljan sam kako je ekipa igrala u poslednjih dvadesetak minuta. Idemo dalje, verujemo da u revanšu možemo da načinimo podvig i plasiramo se u polufinale", rekao je francuski stručnjak.

 

Barselona i Arsenal revanš će odigrati na "Kamp Nou" u utorak 6. aprila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here