MTEL
Halloween noć uz MTEL TV

Pozovite društvo u svoj dom za 31.10.2021. i provedite popularni Halloween uz domaću horor seriju “Crna svadba”.

Ukoliko već niste čuli za Crnu svadbu, u pitanju je horor/psihološki triler serija u produkciji Telekoma Srbija i Firefly, čiji su kreatori Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić.

U ovoj seriji po nazivu starog vlaškog običaja, uloge su dodeljene odličnoj glumačkoj ekipi: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac, Strahinja Blažić, Mlađan Crkvenjaš, Igor Benčina i mnogi drugi.

Radnja serije smeštena je u malom mestu u istočnoj Srbiji, gde je Mitar (Slavko Štimac), inače poznat kao miran i blag čovek, na brutalan način ubio svojih dvanaestoro komšija.

Pripadnik bezbednosne agencije, Petar (Uliks Fehmiu), kao i inspektori Tomić (Nikola Kojo) i Blagojević (Nebojša Milovanović), pokušavaju da rasvetle motive zločina, u pomoć pozivaju renomiranog psihologa, Natašu (Jelena Đokić), koja kao sudski veštak treba da utvrdi da li je Mitar zapravo psihički oboleo ili zapravo, krije neki drugi motiv iza celog događaja.

Iako se trude da posao urade na najbolji način, na putu rešavanja misterije iza ovog zločina staju mnogi ljudski, ali i neljudski faktori koji će uzdrmati sve okupljene oko brutalnih ubistva.

Ako želite da saznate više o seriji, pretplatite se na jedan od MTEL TV paketa, pozovite ekipu i uživajte u jezivo dobroj seriji u subotu i nedelju od 21 čas.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here