Dvojica italijanskih tenisera Fabio Fonjini i Salvatore Karuzo pdograli su na Australijan openu, i te ako, neizvestan meč koji je rešen u tajbrejku petog seta, 14:12, i posle kojeg su seposvađali. 

Naime, iskusniji Italijan je na kraju slavio sa 4:6, 6:2, 2:6, 6:3, 7:6 i obezbedio duel protiv Australijanca Aleksa De Minora u narednom kolu, a ono o čemu će se pričati jeste haos koji su teniseri, koji su se do poslednjeg poena borili za pobedu, izazvali.

Karuzo imao neku zamerku na ponašanje Fonjinija, pa je već na mreži posle pozdrava počeo raspravu s njim i gestikulirao preteće kažiprstom.

Temperamentni Fonjini odmah je ustao je sa stolice i krenuo ka njemu da razjasne šta su imali.

To je potrajalo nekoliko minuta, pa je čak Karuzo u momentu dok je napuštao teren ponovo nešto dobacio, a zatim se vratio ka Fonjiniju i jedan drugom su se unosili u lice, pa je morao da reaguje i supervizor koji je stao između njih, ne bi li sprečio veći skandal.

Inače je i tokom meča bilo mnogo tenzije, oba igrača su tražila medicinski tajm-aut, u jednom momentu je Karuzo ostao da leži na betonu, pa je pritrčao i Fonjini da vidi da li je s njim sve u redu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here