Hemofarm otpustio Karadžića

0

 

Uz obostrano razumevanje i poštovanje, KK Hemoarm Štada se zahvalio Karadžiću na dosadašnjoj saradnji i uspesima koje su zajedno postigli, ističe se u saopštenju vršačkog kluba.

 

Karadžić je preuzeo Hemofarm Štadu u sezoni 2008/09, u kojoj je tim doveo do četiri polufinala u svim takmičenjima – prvenstvu Srbije, nacionalnom Kupu, Jadranskoj ligi i Evrokupu.

 

"Odlazak na finalni turnir Evrokupa u Torinu i plasman među četiri najbolje ekipe bio je ogroman uspeh za Hemofarm, pogotovo što je Karadžić predvodio najmlađi tim u tom takmičenju. Te sezone Karadžić je proglašen za najboljeg trenera Evrokupa", saopštio je vršački klub.

 

Ove sezone Vrščani su prerano eliminisani iz ovog evropskog takmičenja u kojem su zabeležili samo jednu pobedu i pet poraza. "Farmaceuti" su juče propustili 20 poena razlike i na kraju su poraženi od ruskog Trijumfa sa 79:78 (12:25, 22:17, 8:19, 37:17) u poslednjem 6. kolu Grupe B Evrokupa.

 

U Jadranskoj ligi su se, posle lošeg starta, popeli do 7. mesta, a ambicija kluba je plasman na završni turnir regionalnog takmičenja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here