Tanjug/AP

Badi Hild, košarkaš Sakramento Kingsa, jasno je stavio do znanja svima da nije zadovoljan što mu je smanjena minutaža i što je izgubio status startera.

Bek ekipe iz Kalifornije 24. januara je sklonjen iz startne postave i prebačen na klupu, a umesto njega u prvih pet ušao je Bogdan Bogdanović.

Hild nije bio zadovoljan takvom odlukom, ali je to urodilo plodom i Kingsi su igrali mnogo bolje u drugom delu sezone, pre pauze zbog pandemije koronavirusa.

Kada je sezona nastavljena Luk Volton je isto radio, a Hild u nekim utakmicama nije imao veliku minutažu i moglo je da se vidi nezadovoljstvo na licu.

Posle poslednje utakmice u “mehuru”, Hild je, na pitanje novinara da li će biti u redu sa istom ulogom i naredne sezone, rekao:

– Znate me dobro. Znate moj stav i kako se osećam. Možete lako da me pročitate, tako da ću vam dati prostor da sami sebi odgovorite – rekao je Hild.

Iz njegovog odgovora jasno se vidi da nije srećan novom ulogom i videćemo šta će Kingsi uraditi po tom slučaju.

Podsećamo, Badi je dobio novi ugovor od generalnog menadžera Vlada Divca po kojem će naredne sezone inkasirati 24 miliona dolara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here