Horoskop

0

OVAN
Nije vam teško da uvidite gde ste pogrešili i na taj način rešavate dobar deo problema. Kao nagrada za samokritičnost i skromnost stići će vam povoljna vest.
SAVET: uživajte u pobedi, zaslužili ste.

BIK
Imate sklonost da sebi nametnete probleme tamo gde ih nikad nije bilo. Umesto kritikovanja, priključite se timu i pokažite im na delu kako valja raditi.
SAVET: pazite šta pričate.

BLIZANCI
Opterećuju vas smicalice i kriza koja se odvija u vašoj radnoj sredini. Možda bi trebalo da razmislite o redosledu kojim ćete rešavati novonastale probleme.
SAVET: priuštite sebi malo odmora.

RAK
Privlači vas ideja o mogućoj tajnoj romansi. Osećate veliku potrebu da sebi priuštite avanturu kojom biste konačno sebe častili sa malo čarobne iluzije.
SAVET: odolite iskušenju.

LAV
Impulsivno trošite novac iako ste svesni da niste dovoljno finansijski stabilni. Previše verujete u svoju snalažljivost, a potpuno zanemarujete realne tokove.
SAVET: oprezno sa finansijama.

DEVICA
Previše se oslanjate na obećanja kojima vas prijatelji umiruju. Umesto toga, preuzmite inicijativu i probleme rešavajte sami, a društvo čuvajte za zabavu.
SAVET: verujte u sebe.

VAGA
Misli vam lete sa teme na temu. Prebrzi ste u svemu što može delovati površno. Zadajte sebi par zadataka i držite se samo toga. To je jedini način da danas budete uspešni.
SAVET: više se odmarajte.

ŠKORPIJA
Dobro kontrolišete situaciju i ako tako nastavite ubrzo ćete uvideti da sve ide baš onako kako ste želeli. Prihvatite korisne predloge poslovnih saradnika.
SAVET: budite pažljivi u saobraćaju.

STRELAC
Danas vas očekuje prijatno iznenađenje od osoba sa kojima ste bili u sukobu. Pozitivna energija koja će zračiti iz svih vas učiniće da se osetite nesvakidašnje dobro.
SAVET: uživajte.

JARAC
U romantičnom ste raspoloženju, svom partneru izražavate osećajnost i toplinu. Ako ste slobodni bićete inspirisani za zavođenje. Dobra prilika da sprovedete zamisao u delo.
SAVET: budite odlučni.

VODOLIJA
Ukoliko ste uključeni u izvozne poslove ili u rad putničkih agencija, ovaj trenutak nije povoljan za vas. Nakon napornog dana priuštite sebi neku rekreaciju.
SAVET: budite u centru zbivanja.

RIBE
Frustrira vas okolina jer vas onemogućava da istrajete u svojim zamislima. Ne odustajte pre vremena, ukoliko pažljivo analizirate situaciju, naći ćete i rešenje.
SAVET: budite pažljivi sa dokumentima.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here