Horoskop

0

OVAN
Dobijate važnu vest iz inostranstva. Trebaće vam strpljenje ako želite da iskoristite mogućnosti koje vam se otvaraju. Više pažnje posvetite partneru.
SAVET: odmarajte noge.

BIK
Niste raspoloženi za rad. S druge strane, i emotivno ste prazni. Budite pažljivi prema partneru, naročito ako pokuša da vam se približi.
SAVET: izbegavajte začinjenu hranu.

BLIZANCI
Raspoloženje je na uzlaznoj putanji, ali ipak izbegnite diskusije jer ćete reći nešto što ne mislite. Očekuje vas prijatno iznenađenje od voljene osobe.
SAVET: prekontrolišite pritisak.

RAK
Okruženi ste osobama koje vam stvaraju tenziju. Nestabilnu i neizvesnu situaciju ne možete brzo rešiti pa zato ne pokušavajte da otklonite probleme na silu.
SAVET: prekontrolišite svoj auto.

LAV
Muče vas strahovi pa vam se čini da je sve gore nego što jeste. Ne donosite zaključke pre vremena, pustite da se stvari odviju do kraja.
SAVET: pojačajte svoj imunitet.

DEVICA
Nalazite se u složenoj situaciji. Reagujte strpljivo i stvari rešavajte korak po korak. Svako preskakanje i brzo rešenje može proizvesti nove komplikacije.
SAVET: poslušajte savet pretpostavljenih.

VAGA
Aktivnosti počnite bez žurbe jer svaka brzopletost može rezultirati greškama i štetom. Osim toga, obratite pažnju na zdravlje i fizičku kondiciju.
SAVET: izbegavajte raspravu.

ŠKORPIJA
Skloni ste raspravama sa osobama koje od vas traže više nego što vi mislite da zaslužuju. Ne trošite reči uzaludno, budite kratki i jasni.
SAVET: budite suzdržani.

STRELAC
Ne gubite strpljenje ako vam se učini da nešto ide sporije od očekivanog. Reč je o prolaznoj krizi koju ćete uskoro prevazići.
SAVET: ne pozajmljujte novac, neće biti vraćen.

JARAC
Melanholični ste pa to otežava poslovanje i komunikaciju sa saradnicima. Pazite šta izjavljujete jer nepažnjom možete prouzrokovati ozbiljan sukob.
SAVET: ne rešavajte tuđe probleme.

VODOLIJA
Dobijate priliku da napredujete u okviru sredine u kojoj radite. Ne sumnjajte u sopstvene kvalitete jer ste stručniji od većine saradnika.
SAVET: ne povlačite se pred konkurencijom.

RIBE
Opterećeni ste pa od preteranog naprezanja možete postati napeti. Smanjite očekivanja, ne morate baš svaki zadatak dovršiti bez greške.
SAVET: više odmarajte.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here