Pexels

Ako ste se umorili od dosadne svakodnevice, astro prognoze za naredni mesec će vas obradovati. Hoskop za avgust nagoveštava neviđenu sreću za tri znaka Zodijaka, proverite da li ste među njima

Blizanci

Ljudi rođeni u ovom znaku živeće bezbrižno i lagodno. Privući će ih pozicije na kojima će moći da ostanu u senci, a istovremeno da dobro zarade. U avgustu Blizance očekuju veoma prijatna i neočekivane dešavanja – venčanje, porođaj, selidba, profitabilni projekti. Sve ovo, kažu straolozi je znak da okreću novi list i započinju nov život.

Rak

Glavni problem Rakova leži u njihovom strahu od rizika. Međutim, u avgustu će ih zadesiti neočekivane promene, a najviše će rizikovati mlađi predstavnici ovog horoskopskog znaka. Ako pažljivo odaberu, ostvariće zacrtan cilj i uspeh im je zagarantovan. Slobodni Rakovi neće imati vremena za dosadu, očekuju ih zanimljiva poznanstva, avanture i iznenađenja.

Škorpija

Sve što se u avgustu traži od Škorpije jeste da se ne predaju. Potrebno je samo da donesu nekoliko važnih odluka – i njihov život će se dramatično promeniti. Slobodne Škorpije očekuju velika i pozitivna iznenađenja u ovom mesecu. Velika je verovatnoća da će pronaći srodnu dušu ili se čak venčati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here