Pexels.com

U astrologiji se određeni horoskopski znaci često povezuju sa određenim temperamentima i emocionalnim reakcijama.

Među njima, neki znaci imaju reputaciju da imaju kratak fitilj. Koji su ovi znaci i šta se krije iza njihove brzopletosti? Saznajte u nastavku.

Ovan

Prvi na listi je Ovan, znak poznat po svojoj vatrenoj prirodi. Ovnovima vlada planeta Mars, bog rata, što objašnjava njihovu sklonost da brzo i impulsivno reaguju. Oni su strastveni i kada se osete izazovom, njihova prva reakcija je borba, a ne bekstvo. Njihova direktnost i nedostatak strpljenja mogu ih dovesti do tačke ključanja brže nego što mnogi očekuju, piše Index.

Škorpija

Škorpija, još jedan vodeni znak kojim vlada Mars, takođe je poznat po svom kratkom fitilju. Škorpije su intenzivne i emotivne, sa dubokim osećanjima koja mogu brzo da prerastu u bes ako se osećaju izdano ili povređeno. Njihova strast može da bude dvostruko oštrija kada je u pitanju sukob, a želja za osvetom ih čini jednim od najintenzivnijih znakova zodijaka.

Lav

Lavovi kojima vlada Sunce su znak koji voli da bude u centru pažnje. Imaju veliko srce, ali i veliki ego, što može rezultirati brzim izlivima besa kada se osećaju zanemareno ili kada im se dovede u pitanje autoritet. Lavovi su ponosni i ne vole da ih izazivate, pa njihov kratak fitilj često proizilazi iz potrebe da sačuvaju dostojanstvo i dominaciju.

Blizanci

Iako je možda iznenađujuće, Blizanci mogu da imaju i prilično kratak fitilj. Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, ovaj vazdušni znak može brzo da pređe iz tihog razgovora u žestoku raspravu. Njihova dvojna priroda znači da mogu brzo da prelaze između emocionalnih stanja, a njihova sposobnost brzog razmišljanja znači da ponekad reaguju pre nego što razmisle o posledicama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here