EPA//Valdrin Xhemaj
Avdulah Hoti

Kosovski premijer Avdulah Hoti ponovio je stav da je svrha dijaloga Beograda i Prištine “međusobno priznavanje i normalizacija odnosa” i istakao da Priština u tom pogledu ima međunarodnu podršku.

– Mislim da smo na putu kada će međunarodni partneri reći Srbiji ”dosta više”. Samo međusobno priznavanje smiriće ovaj deo Balkana – poručio je Hoti u emiisiji “Prešing” na prištinskoj televiziji T7.

On je rekao da Srbija ima informacije o nestalim osobama koje je tražio na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu.

– Ima tih informacija u srpskim arhivima. Želeo sam da to bude prvi princip. Tražio sam da se otvore sve arhive kako bi se zatvorila ta tema i drugi princip je sprovođenje pravde – poručio je Hoti.

3 COMMENTS

  1. Pa ovaj je tek koji dan na ovoj kao funkciji, a već prolupao. Sve može da se dogovori, ukidanje tzv. vojske tzv. kosova, ukidanje tzv. policije tzv. kosova, povratak srpske vojske i policije na KiM i obračun sa teroristima, banditima i ubicama. Sve može da se dogovori, nije nikakav problem

  2. Ovaj siromah i ne zna da vec odavno nemaju partnera. Bivsi partneri su bili primorani, ali su i sami osetili da njihova sloboda nije nedokuciva – imaju preca i pametnija posla. Najveci partner je izgubio poziciju i moc a da to nije ni osetio. Vasa jedina nada su presvuceni komunisti, koji se jos uvek boje Srba i potkopavaju gde god stignu. Ali i saka preostalih Srba je dovoljna da obuzda i vas i njih. Cekaj samo da pred Srbe stane pravi Srbin i povede ih.

  3. Iako upste ne podrzavam srpsku politiku ipak se mora biti realan i priznati da je Kosovo deo Srbije kao sto je
    navodna republika srpska samo parce Bosne i Hercegovine

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here