Promo
HP indigo 12000

Digitalna tehnologija odgovara većem broju pojedinačnih poslova, poslova sa potrebnim bržim obrtom i promenama, zahtevima za varijabilnom štampom i personalizacijom, čiji se značaj uvećava sa promenama navika krajnjih korisnika.

HP Indigo digitalnu štampu posebno karakteriše visok kvalitet digitalne štampe jednak offsetu kao i kolor menadžement koji pruža ostvarivanje do 97% nijansi Pantone skale. Korisnicima na raspolaganju stoji širok spektar materijala u rasponu od 60-600 µ debljine. Korišćenje HP Indigo tehnologije omogućava visoku fleksibilnost koja pruža brz odgovor na zahteve klijenata, kao i smanjenu količinu otpada pri produkciji.

Kompaniju, pored jedinstvene tehnologije, karakterišu i softverska rešenja kojima prednjači u odnosu na konkurente. HP Smart Stream Designer je revolucionaran softver namenjen izradi velikog broja aplikacija na širokom spektru materijala iz rolne i tabaka, fokusiranih na realizaciju sofisticiranih poslova i personalizovanih kampanja.  Korišćenjem algoritma HP Mosaic može proizvesti gotovo neograničene varijacije uzoraka pomoću skaliranja, transpozicije i rotacije. Ova fleksibilnost omogućava robnim markama da zadrže kontrolu nad vizuelnim identitetom i osiguraju integritet brenda, a maksimalno povećaju kreativnu slobodu. Coca Cola, Nutella, Nestle, Heineken i Budweiser samo su neki od brendova koji su svoje personalizovane kampanje realizovali upravo korišćenjem ovog softvera.

Nutella, mozaik štampa

HP Indigo je svoju primenu našao u oblasti štampe etiketa, fleksibilne i shrink sleeves ambalaže.  U ovom domenu, HP  u svom portfoliju ima mašine iz rolne koje karakteriše: fleksibilnost štampe na svim materijalima koji se koriste na flexo, letter press i ofset mašinama sa kvalitetom štampe jednakom dubokoj štampi. Sa ovim mašinama troškovno gledano je isplativije štampati sve poslove do 100.000 etiketa prosečne veličine, 4.000 dužnih metara/ 1.500m², odnosno do 500 kg fleksibilne ambalaže.

HP Indigo 6900

HP Indigo mašine namenjene komercijalnoj štampi, ne samo da su sposobne da rade brzo i fleksibilno pružajući kvalitet digitalne štampe koji se može porediti sa offsetima poslednje generacije, već danas imaju nižu cenu proizvodnje u odnosu na offset i na poslovima preko 1.000 primeraka. Kada su u pitanju marketinški materijali, knjige, uputstva, materijali namenjeni direktnom marketingu, razvojem HP Indigo tehnologije uloga digitalne štampe više nije ista kao pre.

24. do 27. septembra u Briselu će biti održan najveći sajam posvećen inovacijama u oblasti opreme i repromaterijala za etikete i fleksibilnu ambalažu – Label Expo 2019. Na događaju, koji tradicionalno okuplja najznačajnije proizvođače opreme i korisnike, biće predstavljena rešenja iz oblasti digitalne i flexo štampe, kao i rešenja namenjena procesu završne dorade, inspekcijskih poslova itd. Na ovom događaju takođe ćete moći da prisustvujete prezentovanju repromaterijala neophodnih za zaokruženu realizaciju pri proizvodnji etiketa i fleksibilne ambalaže kao što su: štancne, cilindri, anilox valjci, boje, lakovi, prajmeri, kao i softverska rešenja čije se značaj rapidno uvećava. Posetioci će imati priliku da prisustvuju live demonstracijama rada opreme, specijalizovanim prezentacijama, kao i sastancima sa svetski najpriznatijim proizvođačima opreme i repromaterijala.

Štand kompanije HP Indigo će se prostirati na više od 2.200 m² u prostoru između hale 8 i 9 gde će biti instalirane sledeće digitalne prese: 2 modela tipa HP Indigo 6900 i po jedan model HP Indigo 8000 i HP Indigo 20000. Live demonstracije na navedenim modelima mašina predstaviće mogućnosti digitalne štampe pri produkciji fleksibilne ambalaže i različitih vrsta etiketa kao što su samolepljive, shrink sleeve, wrap around i IML.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here