EPA
Dino Prižmić

Mladi hrvatski teniser Dino Prižmić bio je izuzetno zadovoljan svojom partijom u porazu od Novaka Đokovića 6:2, 6:7 (5-7), 6:3, 6:4 u prvom kolu Australijan opena.

– Ponosan sam na sebe. Moj prvi meč u glavnom žrebu slema, samo sam želeo da uživam protiv najvećeg svih vremena. Naučio sam mnogo od Novaka, a sada nastavljam da radim – kaže Prižmić.

Novak je rekao da je imao osećaj kao da igra protiv ogledala.

– Dobio sam mnogo komplimenata. Cenim, to je velika stvar. Njegove lepe reči su velika satisfakcija za mene. Bilo je mnogo ljudi, samo sam želeo da odigram najbolje što umem.

Rekao je Prižmić da mu je ovo najbolji meč u dosadašnjoj karijeri.

– Najbolji moj meč dosad, da. Moram da napredujem još u mnogo stvari, želim svaki dan da budem bolji nego juče. Tek sam krenuo da igram ozbiljniji tenis, nadam se da ću biti motivisan kao dosad. Bitno mi je da sam shvatio da dani prolaze jako brzo – kao juče da sam osvojio juniorski Rolan Garos. Odmerio sam se sa Novakom, video gde sam, želeo sam da ga namučim. Želim Novaku da osvoji titulu – istakao je mladi Hrvat.

Na pitanje kakav je bio osećaj kad su mu skandirali, Dino odgovara:

– Atmosfera te ponese, dodatna podrška znači. Nadam se da će biti tako i ubuduće. Imam preko 10.000 poruka trenutno, samo sam najbližima odgovorio, odgovoriću svima koje poznajem narednih dana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here