Huligani pravili haos u Hamburgu, policija maltretirala decu i žene!

0

 

Neverovatne scene viđene su u poluvremenu susreta između Hamburgera i minhenskog Bajerna, a u glavnim ulogama bili su domaći huligani i policija! Naime, u pauzi između dva dela igre, “navijači“ jedinog bundesligaša koji nikada nije ispao u niži rang takmičenja, njih oko 200, počeli su da prave nerede, a pripadnici javnog reda i mira bili su prinuđeni da odu na tribine i reaguju na propisani način.

Sve bi bilo u redu da su "oklopnjaci" zavodili red među huliganima, ali oni su otišli i korak dalje! Naime, na deci, ženama i starijim osobama koristili su biber sprej i CS gas kako bi iskontrolisali haos, što su potvrdili svedoci sa lica mesta. Što je izazvalo opšti haos.

 

Jer, mnogim nedužnim licima nanete su povrede zbog kojih su neki čak morali i da provedu dan u bolnici, a nemačka javnost osudila je sramno ponašanje policije.
Podsetimo, Hamburger je susret sa Bajernom izgubio sa 4:1, čime je ovaj klub pao na 16. poziciji (mesto koje vodi u plej-of borbu sa trećeplasiranim timom Cvajte). A, s obzirom da HSV ima 27 bodova, svega jedan više od Nirnberga i dva više od Braunšvajga, postoji opasnost i od direktnog ispadanja u niži rang!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here