Ibišević: Ostavili smo srce na terenu

0

Vedad Ibišević
 

"Nesrećno smo primili gol. Posle smo ostavili srce na terenu. Uz malo sreće, mogli smo i bolje. Ne treba da se žalimo", rekao je Ibišević.

 

Fudbaleri Bosne i Hercegovine su poraženi od Argentine rezultatom 1:2 u prvom kolu Grupe F Svetskog prvenstva u Brazilu. Argentina je povela autogolom Seada Kolašinca u trećem minutu meča, Lionel Mesi je duplirao prednost u 65. minutu, dok je prvi gol za BiH na svetskim prvenstvima dao Vedad Ibišević u 85. minutu. On je rekao da njegova ekipa mora da bude oprezna u narednim utakmicama, protiv
Nigerije i Irana.

"Ako budemo igrali kao sinoć, ne bi trebalo da bude problema", istakao je Ibišević, a prenose bosanski mediji.

 

Reprezentativac BiH Miralem Pjanić se složio sa Ibiševićem da su dali sve od sebe i da imaju velike šanse da prođu grupu.

"Malo nam je krivo, teško nam pada, ali igrali smo protiv favorita za osvajanje Svetskog prvenstva. Nije bilo lako, mi smo se borili. Sigurno da ima stvari koje smo mogli bolje da odradimo, ali za prvu utakmicu mislim da nismo loše startovali. Ono što je definitivno je to da su svi igrači dali sve od sebe i ako se takva igra ponovi protiv Nigerije i Irana, biće dobro", istakao je Pjanić.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here