MN Press
Aleksandar Džikić

Košarkaši Budućnosti spremaju se za duel sa Partizanom koji je na programu 20. novembra sa početkom u 21 čas. Izabranici Aleksandra Džikića su u prethodna dva duela, pobedili Zadar u ABA ligi, zatim su nadigrali Cedevita Olimpiju u Evrokupu.

Atmosfera i samopouzdanje bi trebalo da budu na vrhunskom nivou, jer Budućnost ima skor od 4-1 u Evrokupu, a 6-2 u ABA ligi, ali pomenutu atmosferu kvare problemi sa povredama i virusom. Aleksandar Džikić neće moći da računa protiv Partizana na Vilija Rida, Edina Atića i Igora Drobnjaka, koji nisu bili u sastavu tima ni protiv Cedevita Olimpije.

Ono na šta može da računa je da će se igrači Budućnosti, pred sigurno dupke punom dvoranom i protiv izuzetno kvalitetnog rivala, što Partizan definitivno jeste, boriti od prvog do poslednjeg minuta.

– Naš sledeći protivnik u regionalnoj ligi je u svojim ambicijama vrlo jasan, povukao je poteze koji to nedvosmisleno potvrđuju. Kvalitet njihovog sastava je činjenično stanje, rade pod vođstvom trenera kojeg žele sve ekipe, to je valjda svima jasno. Znamo da nas čeka teška i zahtevna utakmica, pred najvećim brojem navijača, pred kojima ćemo igrati ove sezone – naglasio je Aleksandar Džikić, trener Budućnosti.

Utakmica između Partizana i Budućnosti na programu je 20. novembra sa početkom u 21 čas, a posle derbija, sledi mini pauza, zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here