Srpski rukometaši Nemanja Ilić i Mijajlo Marsenić složni su u oceni da protiv Grčke u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo treba biti oprezan, iako je plasman na kontinentalni šampionat obezbeđen.

– Sinoć smo Grčku gledali u utakmici protiv Francuske i može se reći da su namučili Francuze. Do 50 i nekog minuta je bilo tri, četiri razlike. Nije bilo naivno i dali su dosta golova. Ono što je sigurno jeste da neće biti isti meč kao što je bio u Srbiji, tako da moramo da uđemo maksimalno oprezni i spremni u utakmicu da bi odneli dva boda iz Grčke – rekao je Ilić za sajt Saveza.

Rukometaši Srbije se u Atini spremaju za poslednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Iako je plasman za šampionat, čiji su domaćini Mađarska i Slovačka već obezbeđen, srpski reprezentativci su izuzetno motivisani da sa još jednom pobedom odu na Evropsko prvenstvo naredne godine.

Očekuje nas još jedna utakmica, poslednja u ovim kvalifikacijama protiv Grčke, koja sigurno neće biti ista kao u prvom meču. Po onome što smo videli iz utakmice sa Francuskom, neke stvari su promenjene u njihovoj igri, ali sigurno je da ćemo ih ozbiljno shvatiti, jer samo na taj način mislim da nećemo imati problema i da ćemo kao i u svakoj dosadašnjoj utakmici ici na pobedu i ove kvalifikacije privesti kraju na najbolji mogući način.

Utakmica Grčka – Srbija na programu je sutra od 14.00, a direktan prenos biće na RTS-u 2 i Areni sport 2.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here