Imao sreće: Kiša metaka a on upucan “samo” u nogu

0

Zoran Boljević, suvlasnik budvanskog "Trokadera", ranjen je u vatrenom obračunu u centru Sarajeva. Prošao samo s lakšim povredama!
 

– Dvojica zasad neidentifikovanih napadača sačekala su Boljevića na ulici u petak pola sata pre ponoći. Kad je naišao, oni su mu prišli i ispalili više hitaca ka njemu. Jedan metak ga je pogodio u butinu, dok ga je drugi promašio za nekoliko centimetara i prošao mu je ispod pazuha. Imao je dosta sreće, prenose sarajevski mediji.

Napadači su posle pucnjave pobegli, a Boljević, iako ranjen, uspeo je da dođe do zgrade policije i prijavi slučaj.

 

– Crnogorac je najpre prevezen u Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Zadobio je prostrelnu ranu desne butine, ali nije reč o ozbiljnijim povredama. Nakon što mu je ukazana leka – navode mediji. Policija je odmah krenula u potragu za napadačima.

 

Pretio mu Albanac iz Italije

Ranjavanje u Sarajevu nije prvi slučaj u kojem je Boljeviću ugrožen život i bezbednost. Naime, kako su pisali crnogorski mediji, albanski državljanin iz Italije slao je Boljeviću krajem 2011. preteće poruke. Boljević je prethodno optužio vlasnika građevinske firme "Čelebić" Tomislava Čelebića i gradonačelnika Podgorice Miomira Mugošu da njemu i njegovoj familiji nezakonito pokušavaju da oduzmu zemlju u blizini Studentskog doma. U jednoj od tih poruka, kako su javili mediji, upućene su pretnje i Boljevićevoj ćerki.

 

Boljević je srpskoj javnosti postao poznat krajem novembra 2012, kad je učestvovao u tuči roditelja nakon dečje utakmice u Beogradu. Snimak nesvakidašnjeg incidenta, u kojem je učestvovao i Loran Milić Locko, prijatelj ubijenog vođe "zemunskog klana" Dušana Spasojevića Šiptara, ubrzo je postao hit na internetu. Roditelji pionira posvađali su se i potukli nakon utakmice fudbalskih klubova Bežanija i OFK Beograd, naočigled svojih mališana.

 

– Do incidenta je došlo jer je neko od okupljenih Boljevićevog sina nazvao magarcem. Roditelji su se potukli, a povređenih nije bilo – podsetio je izvor Kurira.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here