EPA/Peter Schneider
Boris Beker

Bivša supruga teniske zvezde Borisa Bekera Lili, u velikoj ispovesti je slavnog tenisera nazvala đavolom koji je napustio svog sina nakon što je izašao iz zatvora.

Kaže da se Amadeusu nakon izlaska na slobodu nije javljao sve do Božića, kada su razgovarali samo dva minuta, a u ovom trenutku niko ne zna adresu na kojoj Beker živi.

Boris Beker nedavno je pušten iz zatvora u Velikoj Britaniji na koji je bio osuđen u aprilu prošle godine zbog skrivanja imovine od 2,5 miliona funti nakon što je proglasio bankrot.

Iako mu je izrečena kazna od 30 meseci zatvora, pušten je nakon što je odslužio četvrtinu kazne i deportovan je u rodnu Nemačku.

Lili Beker je rekla da njen suprug može biti šarmantan i pun ljubavi kad to želi. Istovremeno, kaže i da je znao da je i te kako povredi rečima koje joj je izricao.

– Zatvor nije Borisa učinio boljom osobom. Boris živi u svom svetu u kojem se sve vrti oko Borisa Bekera – rekla je za nemački “Bild”.

Kaže da su svađe krenule nakon što je počela da “ide ka emancipaciji” i zato što je Beker lagao o svojim finansijama.

– Nisam ja kriva što je otišao u zatvor. Sam je uništio svoj ugled – naglasila je.

Požalila se da je Bekeru svejedno funkcioniše li im brak dobro ili loše, a nekada su imali iskrenu ljubav.

– Boris voli svoju decu i svoju majku, ali u obliku u kojem je ljubav moguća za njega – objasnila je bivša holandska manekenka.

Posle sedam i po meseci iza rešetaka, Boris Beker je rekao nemačkoj televiziji Sat1 da je bio uveren kako će izgubiti život u zatvoru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here